Creo que he revisado mi checklist Nveces en los últimos días, y no se para qué, no he comprado nada nuevo, pues la lista sigue igual ...

Hoy iré a probike para que le hagan la puesta a punto a la bici.

Respecto a nuestros planes iniciales de ir en tren a Pamplona, totalmente descartados, la normativa nueva obliga a desmontar la bicicleta completamente para que queda debajo de la litera. Eso, o ir en rodalias ... Toda una invitación a no ir.

Finalmente volvimos a plantearnos la opción de coche de alquiler y, siguiendo el consejo de David, estudiamos las opciones que nos proponía www.amigoautos.es. Finalmente tenemos una Citroën Berlingo por 53,88 € a parte de los kilómetros de más que hagamos, por encima de los 390 km que están incluídos en el precio, a través de ATESA. Interesante web, concreta y provechosa.

El sábado, después de una semana de descanso por diversos temas, volví a jugar. Las sensaciones de nuevo encontradas ... creo que hice un buen partido, pero hacer un buen partido y perder en un deporte de equipo ... es como tener los cuatro primeros dígitos de la ONCE y que te falle el último ... pobre, muy pobre, consuelo

Os pongo la crónica de rap107

L'Handbol Parets perd a casa davant l'OAR Gràcia B (25-26)

Derrota mínima del sènior A de l'Handbol Parets aquest dissabte a casa (25-26) davant l'OAR Gràcia B de Sabadell en la 3a jornada de la lliga de 1a Catalana grup 2. Els paretans van millorar l'actuació dels dos primers partits davant Pardinyes i Salle Montcada però van acusar la davallada física del segon temps. A la primera part l'equip entrenat per Josep Manel Herrero va tenir problemes per entrar en el partit, així en el m.10 l'HP perdia per 1-4, en el 15 per 3-7 però un parcial favorable de 10-2 va establir al descans un resultat de 12 a 8 per l'equip paretà.

En el segon temps l'HP va mantenir l'avantatge durant la majoria de parcials: 18-14 en el minut 40 o 23-17 en el 50. Els problemes en atac amb poc encert en llançaments molt clars van ser la causa de la derrota final per la mínima. L'equip d'Herrero no va superar el 50% d'encert en llançament i a més va tenir una ratxa molt negativa sobretot als darrers minuts.

Del 23-17 a favor del m. 50 es va passar a un 25-26 en contra com a resultat final. Físicament l'OAR va estar millor en els moments decisius del partit. Enric Escalé amb 6 gols va ser el màxim anotador de l'HP seguit per Ivan Peralta amb 5. En la propera jornada, la 4a, l'HP que es manté amb 0 punts, anirà a la pista del Sarrià de Ter B.

A ver si los compis pueden dar solución a la mala dinámica estas dos semanas que estoy fuera. Estoy convencido de ello. Ahora que estamos recuperando todos los efectivos.