De mica en mica ...

Bueno, parece que empezamos a cambiar la dinámica. Esta semana encadenamos nuestra segunda victoria consecutiva. Ahora un pequeño parón por el puente de la purísima y segunda vuelta.


Creo que más que marcarnos objetivos a final de temporada, debemos seguir con la dinámica de partido a partido. Y sobretodo, volver a recuperar la alegría que ha tenido nuestro juego los últimos años.


Crónica de rap107

L'Handbol Parets guanya a la pista del Barberà (25-26)

L'Handbol Parets va tancar aquest dissabte la primera volta de la primera fase amb una victòria mínima a la pista del cuer, el Barberà, per 25-26. Els paretans van anar a remolc en els primers 20 minuts de l'enfrontament però ja guanyaven al descans. Així en el minut 10 el Parets perdia per 5-4, 12-11 en el 20 però a la mitja part el resultat era de 13-16. A la represa l'equip d'Herrero va mantenir-se per davant amb diferències d'entre 3 i 5 gols.

En el m.40 l'HP dominava per 15-19, en el 50 per 21-22. Un parcial en contra de 6-1 a 10 minuts del final va complicar el triomf al Parets que en el minut 24 perdia per 24-22. Al final els paretans van sumar la segona victòria consecutiva i la tercera de la primera volta.

L'equip es manté en zona de play off de descens amb 7 punts, el proper partit serà el 14 de desembre a la pista del líder Salle Montcada. Enric Escalé (7), Oriol Ballús (6) i Jordi Palet (6) van ser els màxims golejadors de l' HP aquest dissabte a Barberà. Destacar el debut aquesta temporada del jugador Joan Oller que ha tornat al club després d'un any d'inactivitat.

Galería de imágenes del partido

Un abrazo,

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Dober zacetek

Entradas populares